Whuntex hirdetés

használt ruha, használt ruha nagyker, angol használtruha, angol ruha nagyker, extra használtruha, cream használtruha, minőségi használtruha, cash4clothes, door2door, original ruha, angol original, angol nyers ár
1994-ben alapított használtruha nagykereskedésünk zalaegerszegi üzemében és raktárában 6000 nm-en havonta mintegy 600 tonna használtruhát és cipőt válogat és forgalmaz. Elsősorban a magyar kereskedőket látjuk el áruval, de a környező országokból és Ázsiából, Afrikából is érkeznek hozzánk vásárlók. Válogatott termékeink 0,15 és 12,00 euró/kg közötti árakon minden vásárlói igényt kielégítenek. Szezonra, fajtára es minőségre válogatunk. Áruinkat elsősorban a közép és kelet-európai piacra fejlesztettük ki a vásárlói igények alapján. További információk a weblapunkon! Kérésre árlistát és részletes bemutatkozó katalógust küldünk (angolul, németül es románul beszélnek a titkárságon) és üzletkötőnk is meglátogatja.

www.whuntex.hu

whuntex használtruha nagykereskedelem

 

Originál ruha és cipő

Angol d2d, iskolai, cash4clothes, konténeres és charity shop gyűjtések 1,05-1,65 euró/kg között!

Partnereinkkel 10 év óta dolgozunk együtt, 100% -ban érintetlen, friss gyűjtésből származó originál ruhákat kínálunk. Az áru kisméretű gyűjtőzsákokban, illetve fehér ún. kapzsákokban van. Raktárunkban a 150-200 tonnányi naponta megújuló készletből kiválaszthatja az Önnek megfelelő típust. Kamionos tételű rendelés esetén az áru a felrakótól megy a vásárlóhoz.

 

Válogatott ruha, cipő és lakástexil

Kínálatunk szezonális felnőtt és gyermek ruházat, cipő, lakástextil és egyéb kiegészítők cream, extra, I., II. osztályú kategóriákban. Összesen mintegy háromszáz féle termék kapható. Termékeinket egyenként hajtogatva, nylon zsákokban tároljuk és értékesítjük. Minimum ezer tonnás folyamatosan frissülő árukészlettel várjuk vásárlóinkat.

 

Angol “bric-a-brac”, kacat, könyv

Jelentős tételben, de korlátozott mennyiségben forgalmazunk az angolok által a viktóriánus kor óta bric-a-bracnak nevezett, használt, de értékkel bíró apró tárgyakból, dísztárgyakból, kisméretű konyhai eszközökből, régiségekből, táblás és műanyag játékokból álló mixeket. Ezek szintén az angol gyűjtéseinkből származnak, dobozba, zsákba csomagolva, vagy palettás kiszerelésben árusítjuk őket. A kínálatunkban szerepel különválogatott használt kőnyv, cd és játék is.

Ezek a termékek színesítik a használtruha-üzletek kínálatát, vevőket vonzanak, és különösen népszerű, keresett termékek a piacokon és bolhapiacokon is.

 

Válogatott termékeink és az originál ruha árai Zalaegerszegről, szállítási költség és az ÁFA nélkül értendők.

Kiszállítást is vállalunk, ill. kérésre segítünk a szállítás megszervezésében.

 

SZÍVESEN VESSZÜK LÁTOGATÁSÁT A CÉGÜNKNÉL!

 

Központi iroda és raktár:

Zrínyi út 44., Zalaegerszeg, 8900, Hungary

www.whuntex.hu

www.whuntex@t-online.hu

0036 92 348 376 / 0036 92 510 507 (magyar, angol es német nyelvű)

Tájékoztató, üzletkötői látogatás:

office.whuntex@gmail.com

0036 20 485 6934 / 0044 7942041029 (magyar és angol nyelvű)

angol hasznalt ruha

01 angol ruha 02 angol ruha 03 hasznaltruha nagyker
04 ruha nagykereskedelem 05 angol hasznaltruha 06 angol hasznalt ruha nagyker
07 angol hasznalt ruha 08 angol ruha nagyker 09 hasznaltruha nagykereskedelem