Kereskedelem és szállítás

Kereskedelmi tevékenységünk fő célpontja Magyarország, illetve Közép és Kelet-Európa, de a termékeinkkel jelen vagyunk a világ mintegy 20 országában.

Jelentős mennyiségű árut adunk el a környezetünkben, elsősorban Romániában és Szerbiában. Ezen kívül főleg Oroszországban, a FAK országokban, Nyugat-Afrika államaiban és Pakisztánban értékesítjük a termékeinket. Folyamatosan keressük az új lehetőségeket Dél-Európában, Kelet-Európában és a Közel-Keleten is. Export-tevékenységünk évek óta dinamikusan fejlődik és szilárd kapcsolataink alakultak ki külföldi partnereinkkel.

A válogatás és a kereskedelem mellett növekvő jelentőséget kap a szervezés, a logisztika és a marketing. Évek óta kiváló referenciákkal és maximális megbízhatósági indexszel szerepelünk a legismertebb nemzetközi internetes kereskedelmi oldalakon.

Telephelyünk Nyugat-Magyarországon, a fő európai utakhoz és az adriai-tengeri kikötőkhöz közel helyezkedik el. Az üzem és a raktár környezete és felszereltsége kiválóan alkalmas a ki és beérkező kamionok, konténerek fogadására és a vásárlók kiszolgálására.

Kis és nagy tehergépkocsijaink a rendelt árut kérésre kiszállítják a vásárló telephelyére. A nagyobb tételű vásárlások fuvarszervezésében is segítünk. A szállításokra kedvező árat tudunk ajánlani. Munkatársainknak nagy tapasztalata van a külföldi szállítások szervezésében. Jó kapcsolatban állunk a nemzetközi szállítmányozó cégekkel is.