használt ruha nagyker, angol ruha nagyker, márkás ruha nagyker konténeres gyűjtés angol nyers árú

Bemutatkozás

Cégünk története

ESP_5872ESP_5833 1994-ben alapított cégünk használtruha válogatásával és használtruha nagykereskedelmével foglalkozik. A folyamatos fejlesztéseknek és a megfontolt, sikeres üzletpolitikának köszönhetően térségünkben a használtruha feldolgozó és kereskedelmi ágazat egyik piacvezető vállalkozásává fejlődött. Termékeink nagy része Magyarországra kerül, ám jelentős mennyiségű használt ruhát és cipőt értékesítünk a környező országokban, Kelet-Európában és Afrika, Ázsia államaiban is.

Legfontosabb tevékenységünk a használtruha válogatása, osztályzása és értékesítése. Jól felszerelt, tiszta és modern üzemünkben három csarnokban 7500 nm-en havonta 500-600 tonna originál ruha feldolgozása során mintegy 300 féle termék képződik szezonra, fajtára és minőségre válogatva. A hazai igények alapos ismerete, a megfelelő technikai háttér és a szaktudás egyenletes és jó minőséget eredményez, amit elégedett vásárlóink növekvő száma igazol.

Állandó partnereink zavartalan kiszolgálás mellett fontos célunk a minőségi teljesítmény és a feldolgozott mennyiség folyamatos fejlesztése, új piacok felfedezése, az export bővítése.

Használtruha feldolgozó tevékenységünket a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelően végezzük. Dolgozóink nagy része több éves tapasztalattal rendelkezik, új munkatársainkat nagy odafigyeléssel választjuk ki és készítjük fel a munkára. Középvezetőink a termelésben folyamatosan ellenőrzik a gyártási folyamatot, a készülő termékek minőségét. A termelés biztonsága és a hatékonyság növelése céljából teljes körű munkavédelmi, biztonságtechnikai és adatvédelmi rendszert működtetünk.

A tudatos anyag és energiafelhasználás mellett a hulladékképződés tekintetében is a környezetkímélő megoldásokra törekszünk. Telephelyünk rendelkezik a nem veszélyes hulladékok hasznosítási és előkezelési engedélyével. Az állandó magas színvonal és nyomon követhetőség érdekében minőségirányítási rendszert építettünk ki, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.

Cégünk évek óta támogatja a paksi Vázcika Cerberus Alapítványt (állatmenhely) és a zalaegerszegi Bogáncs Állatvédő Egyesületet ( állatmenhely).

Díj a nők foglalkoztatásáért